Vintage meubels

Atelier Tack is een ambachtelijk meubelatelier dat kasten, tafels en stoelen in vintage- of retro-stijl vervaardigt. We maken voor jou een nieuw meubel volgens een oud ontwerp, in de afmetingen en afwerking die jij verkiest. Zo ben je zeker dat jouw vintage meubel perfect past in jouw interieur.

Vintage meubels

Nostalgie en elegantie

Vintage meubels brengen een vleugje nostalgie in huis. Deze meubelstukken, die meestal dateren uit de jaren 1920 tot 1980, hebben een tijdloze aantrekkingskracht en worden gewaardeerd om hun unieke ontwerpen en ambachtelijke details.

Vintage meubels

Van de verfijnde details van art deco tot de gestroomlijnde elegantie van mid-century modern, vintage meubels bieden een ruim scala aan ontwerpen die een verhaal vertellen over vervlogen tijden.

Retro-stoelen en Art Deco stoelen

Sterke houtsoorten zoals eik, beuk en noten zijn vaak terug te vinden in vintage meubels. De gebruikte materialen dragen bij aan de duurzaamheid van deze stukken en behouden hun charme naarmate de jaren verstrijken.

Atelier Tack heeft een breed assortiment aan retro-stoelen en Art Deco stoelen die een exclusieve stijl en elegantie uitstralen.

Retro armstoelen en fauteuils

Het gebruik van vintage meubels in een interieur creëert een gevoel van authenticiteit en originaliteit. Of het nu gaat om een retro fauteuil, een antieke dressoir of een vintage bureau, deze meubelstukken voegen een uniek karakter toe aan elke ruimte.

Het opnemen van vintage meubels in een modern interieur is niet enkel een modieuze keuze maar ook een uiting van waardering voor het vakmanschap en design uit het verleden.

Vintage meubels
Bekijk meer zetels en fauteuils mail

Houten caféstoelen en barkrukken

Vintage design staat bekend om zijn aandacht voor detail. Houten barkrukken en barstoelen kunnen unieke kenmerken hebben, zoals sierlijke pootconstructies, subtiele ornamenten of bijzondere voetsteunen, die elk bijdragen aan de eigenheid van het meubel. Ze zijn ideaal geschikt voor een hippe woonkamer of bar.

Omdat onze caféstoelen uit massief hout gemaakt zijn, zijn ze stevig genoeg om tegen een stootje te kunnen.

Vintage meubels kopen

Wil je graag een van onze vintage meubels bestellen of op maat laten maken? Neem dan contact op via onderstaande link.

Doe een prijsaanvraag mail