Een secretaire-kast op maat

Een secretaire-kast is een klassiek en stijlvol meubelstuk dat een vleugje elegantie en functionaliteit aan je interieur toevoegt.

Secretaire-kast op maat gemaakt

Atelier Tack is een kleinschalig meubelatelier dat werkt volgens de oude regels van het ambacht. Sinds 40 jaar zetten wij ons vakmanschap in om massief houten meubels op maat te maken.

Wij maken secretaire kasten volgens de kleur, stijl en afwerking die jij wenst.

Secretaire-kast open en toe

Wat zijn de voordelen van een secretaire kast?

Veelzijdig en multifunctioneel

Een secretaire-kast combineert de voordelen van een bureautafel en opbergkast in één meubelstuk. Het is ideaal voor mensen die een compacte en veelzijdige werkruimte nodig hebben.

Een secretaire ziet eruit als een gewone kast die je snel kan omtoveren tot een functioneel bureau. Het heeft een inklapbaar bureaublad waarop je kan schrijven, lezen of je laptop kan plaatsen. Wanneer het bureau niet gebruikt wordt kan je het blad eenvoudig terug opklappen achter de deuren of laden van de secretaire. Deze verandert dan terug in een elegante opbergkast.

Het vormt de ideale oplossing voor als je in een klein huis of appartement woont. Een secretaire kast neemt niet veel oppervlakte in beslag maar biedt alle nodige tools voor een efficiënte werkplek.

Secretaire-kast in klassieke stijl

Eindeloze opbergmogelijkheden

Daarnaast bieden secretaire-kasten ook veel opbergmogelijkheden. Afhankelijk van het model dat je kiest, kun je laden, vakken en compartimenten voorzien om je kantoorartikelen in op te bergen. Zo vind je jouw documenten en papierwerk altijd op de juiste plaats.

Met een traditioneel bureau zit alle opbergruimte naast of onder je in ladenvakken. Dan moet je telkens bukken om papierwerk boven te halen. In een secretairekast kun je spullen op ooghoogte opbergen wat een stuk fijner werken is. Zo vind je sneller de documenten die je nodig hebt.

Secretaire-kast met boek

Kun je een secretaire-kast enkel antiek of tweedehands kopen?

Een secretaire-kast hoef je niet per se op marktplaats of tweedehands te zoeken. Je kunt ze ook nieuw en op maat laten maken. Dan ben je zeker dat je secretaire de juiste afmetingen heeft en je de beschikbare ruimte in jouw woning optimaal benut. Het kan zo compact of ruim zijn als je zelf wilt. Bovendien kies je zelf de kleur, stijl en het aantal laden en compartimenten.

Atelier Tack is een ambachtelijk meubelmakerij met 40 jaar ervaring in het maken van massief houten meubels zoals bureautafels, boekenkasten en secretaire kasten. Wij zetten ons vakmanschap graag in om voor jou een gepersonaliseerd meubelstuk te maken.

Wij maken secretaire-kasten in klassieke en moderne stijl, afhankelijk van de wens van de klant. Daarbij proberen we zo ecologisch en milieuvriendelijk te werk te gaan (lees hier meer over onze filosofie). Beschikbare houtsoorten zijn: eik, beuk, kers, noten, grenen, esdoorn (ahorn), wengé of mahonie (acajou).

Prijsaanvraag

Wil je graag meer weten over hoeveel een secretaire-kast op maat kost? Vraag dan via onderstaande knop een vrijblijvende offerte aan.

Doe een prijsaanvraag mail

Bekijk ook...

Neem zeker ook een kijkje op onze pagina's over wandkasten, eettafels, dressoirs en landelijke stoelen.