Kies zelf je ideale maatkast

Bij Atelier Tack bepaal je zelf hoe jouw kast eruitziet. Jij kiest online de materialen, het ontwerp en de afmetingen en wij zorgen voor een duurzame kast in massief hout die jarenlang meegaat en perfect past in jouw interieur.

Maatkast in massief hout
Moderne maatkast in donker hout

Een kleerkast die past in jouw interieur

Een maatkast is een meubelstuk dat perfect is afgestemd op jouw behoeften en stijl. Of het nu gaat om een boekenkast, een kledingkast of een wandkast, Atelier Tack zorgt voor een kast die probleemloos opgaat in jouw interieur.

Witte kleerkast op maat
Kies zelf hoe jouw kast eruit zal zien

Een kast op maat is speciaal ontworpen voor de afmetingen en indeling van jouw woning. Zo maak je maximaal gebruik van de beschikbare ruimte. Het is de ideale optie om een kleine kamer of appartement nieuw leven in te blazen.

Wij zorgen voor een unieke en gepersonaliseerde kast die je kunt indelen zoals jij het wilt. Jij kiest de compartimenten, planken en deuren zodat je jouw bezittingen netjes georganiseerd kan opbergen.

Een massief houten kast voor elke ruimte

Of je nu een kleerkast nodig hebt voor in de slaapkamer, een opbergkast voor de hal of onder de trap, een vitrinekast in de woonkamer of een dressoir in de badkamer, bij Atelier Tack hebben we een breed assortiment aan maatkasten.

Wij werken met massief hout en kwaliteitsvolle materialen zodat jouw kast duurzaam is en lang meegaat. Je kan kiezen uit eik, noten, kers, beuk en grenen. Elke houtsoort heeft zo zijn eigen kleur en charme.

Kan ik mijn eigen kast op maat maken?

Een kast op maat maken vereist heel wat vakmanschap en ervaring. Hoewel een boekenrekje misschien nog wel lukt, loop je bij een massieve houten kast op kamerhoogte al snel op de limieten van je kluskunst. Als je kwaliteitswerk wilt, kun je beter een professioneel meubelmakerij of schrijnwerker inschakelen.

Atelier Tack is een ambachtelijk meubelatelier met maar liefst 40 jaar ervaring in het maken van tafels en kasten op maat. Wij leveren geen doe-het-zelf pakket maar een massieve houten kast die gratis bij jou in huis wordt geïnstalleerd.

Hoeveel kost het om een kast op maat te laten maken?

De kostprijs van een kast op maat kan sterk variëren, afhankelijk van verschillende factoren, zoals het type kast, de grootte, de gebruikte materialen, de complexiteit van het ontwerp en de afwerking. Een kast op maat is volledig aangepast aan jouw wensen, wat betekent dat ook de prijs afhangt van jouw voorkeuren en vereisten.

Wil je graag meer weten over hoeveel jouw maatkast zal kosten? Vraag dan een gratis offerte aan via onderstaande link.

Doe een prijsaanvraag mail
Bibliotheekkast in donker hout