Bijzetzetels

Bijzetzetels, ook wel accentzetels genoemd, geven jouw interieur een comfortabel en speelvol karakter. Bij Atelier Tack hebben we bijzetzetels in verschillende stijlen, van landelijk, klassiek, tot modern design.

Stijlvolle accenten

Met een leuk bijzetzeteltje geef je jouw interieur een persoonlijke toets. Ze zijn ideaal geschikt om een modieus accent toe te voegen aan jouw woon- of slaapkamer. Of je nu kiest voor een eigentijdse, minimalistische look of een klassiek ontwerp met verfijnde details, onze collectie bijzetzetels biedt een scala aan keuze.

Fauteuils in leder of stof

De afwerking van onze bijzetzetels is mogelijk in stof of leder, zoals aangegeven bij het model. We hebben ook bijzetzetels met of zonder rugleuning in verschillende vormen en ergonomische ontwerpen. Zo zorg je ervoor dat het ideaal past in jouw woning.

Met een comfortabele bijzetzetel kun je een leeshoek gezellig maken of een 'verloren ruimte' in jouw living opvullen. Of het zorgt voor een extra, comfortabele zitplaats in de eet- of slaapkamer.

Bijzetzetel kopen

Heb je interesse in één van onze modellen en wil je graag een bijzetzetel bestellen? Vraag dan een gratis offerte aan via onderstaande link.

Doe een prijsaanvraag mail

Bekijk ook...

Neem zeker ook een kijkje naar onze pagina's over fauteuils, landelijke salons, salontafels, en armstoelen.