Vierkante tafel op maat

Een vierkante tafel is handig, compact en tijdloos. In ons ambachtelijk meubelatelier maken we vierkante houten tafels op maat, precies naar jouw wens.

Vierkante tafel op maat

Waarom kiezen voor een vierkante tafel?

Vierkante tafels passen makkelijker in kleine ruimtes dan rechthoekige of ovale tafels. Ze zijn ideaal voor een kleine eetruimte, studio-appartement of kantoor. In tegenstelling tot een ronde tafel, kun je een vierkante ook makkelijk plaatsen door het bijvoorbeeld tegen een muur te zetten. Dit geeft je meer flexibiliteit bij het inrichten van jouw interieur.

Een vierkante eettafel heeft geen hoofdeinden, zodat iedereen een gelijkwaardige positie krijgt aan tafel. Dat maakt het ideaal voor open groepsgesprekken zoals tijdens een kantoorvergadering, een interactief gezelschapsspel of een intiem avonddiner.

Vierkante tafel in eikenhout

Kortom: of je nu op zoek bent naar een ruimtebesparende eettafel, een gezellige plek om met vrienden te dineren of een functionele vergadertafel, een vierkante tafel is een uitstekende keuze.

Een vierkante eettafel voor 4 personen

Zoek je een vierkante tafel voor 4 personen? Dan moet je qua afmetingen uitgaan van een tafel van 100 bij 100 cm. Wil je graag 6 personen aan tafel, dan is een grootte van 140 cm beter geschikt. Een vierkante tafel van 80 bij 80 centimeter is dan weer ideaal geschikt voor 2 personen.

Overzicht juiste afmetingen voor een vierkante tafel

Hou er rekening mee dat deze afmetingen slechts richtlijnen zijn. De juiste afmetingen zijn afhankelijk van veel factoren zoals de beschikbare ruimte, de gewenste model en het doel van de tafel. In ons atelier adviseren we jou graag verder over alle mogelijkheden. Wij ontwerpen tafels in verschillende houtsoorten volgens de wens van de klant.

Vierkante tafel kopen

Heb je interesse en wil je graag één van onze vierkante tafels bestellen? Neem dan contact op voor een vrijblijvende prijsaanvraag.

Doe een prijsaanvraag mail

Bekijk ook...

Wil je graag een tafel met meer ruimte, dan is een uitrekbare tafel of kloostertafel misschien meer iets voor jou.