Een exclusieve wandkast op maat

Atelier Tack is een ambachtelijk meubelatelier met 40 jaar ervaring in het maken van wandkasten in massief hout.

Zoek je een moderne tv-wandkast voor in de slaapkamer, een design kast voor in de woonkamer of eerder een eiken boekenkast voor je studeerkamer, wij maken het allemaal op maat en naar wens van de klant.

Wandkast kast op maat
Grote Wandkast kast op maat

Een eiken wandkast voor jouw woonkamer

Een wandkast is het ideale meubelstuk om stijlvol je spullen in op te bergen. Je kan er jouw boeken, fotoalbums, planten of porseleinwerk in kwijt. Dat maakt je woonkamer ordelijk en overzichtelijk, een ideale optie voor een minimalistische woonstijl.

Boekenkast met ladder

Kies je voor een wandkast op maat, dan kunnen we optimaal gebruik maken van de verticale ruimte in jouw woning. Zo hou je meer vloeroppervlakte over voor de rest van jouw interieur. Een wandkast is daarom de perfecte oplossing voor kleine ruimtes zoals studio-appartementen waar elke vierkante meter telt.

Wandkast kast op maat
Open wandkast
Bibliotheekkast

Een klassieke wandkast voor in de slaapkamer

Bij Atelier Tack maken we wandkasten in massief hout naar het ontwerp van de klant. Je kunt kiezen uit verschillende houtsoorten (eik, beuk, kers, noten, grenen etc.) zodat je kast perfect past in jouw interieur.

Zwarte wandkast

Wij maken wandkasten in zowel moderne als klassieke stijl. Klassieke wandkasten zijn bijvoorbeeld populair als klerenkast in de slaapkamer. Omdat Atelier Tack zelf meubelen ontwerp en uittekent, kunnen we slim gebruik maken van de compartimenten. Zo kun je sommige schappen openlaten en andere voorzien van een deurtje voor iets meer privacy.

Witte wandkast
Wandkast tot aan plafond

Tv-wandkast op maat

Moderne wandkasten zijn dan weer populair in de living, bijvoorbeeld om een tv in te plaatsen. Een tv-wandkast is een stijlvolle manier om je televisie te integreren in je interieur of uit het zicht te plaatsen. Het maakt het gezelliger om samen met de familie naar een film te kijken of een bioscoopervaring na te bootsen.

Een wandkast met een ingebouwde tv biedt ook extra opbergruimte voor andere items, zoals dvd's, gameconsoles, afstandsbedieningen en kabels. Dit helpt je om je media-apparatuur netjes en georganiseerd te houden. Met een wandkast kun je je tv ook omringen met planten, sculpturen of je favoriete boeken.

Wil je graag meer weten, neem dan zeker eens een kijkje naar onze pagina over tv-meubelen.

Tv-kast op maat

Hoeveel kost het om een wandkast op maat te laten maken?

De gemiddelde prijs voor een massieve wandkast op maat kan sterk variëren en is afhankelijk van het formaat, de complexiteit van het ontwerp, het gebruikte hout en de afwerking.

Wandkast die hele muur vult

Bij Atelier Tack maken we wandkasten van hoge kwaliteit. Een massieve wandkast kan jarenlang meegaan, waardoor het een duurzame investering is. Met de juiste zorg en onderhoud blijft jouw wandkast in topconditie en biedt het levenslang opberggemak.

Wij leveren bovendien jouw maatkast aan huis. Zo hoef je zelf geen zware meubelen te verplaatsen of een zelfbouwpakket in elkaar te zetten.

Wandkast in notenhout

Wil je graag meer weten over de prijs van een wandkast op maat? Vraag dan een gratis offerte aan en dan kijken we of we voor jou de ideale kast kunnen ontwerpen.

Doe een prijsaanvraag mail

Bekijk ook...

Neem zeker ook een kijkje naar op onze pagina’s over vestiairekasten, vitrinekasten en wandkasten.