Een ambachtelijk meubelatelier in Oost-Vlaanderen

Atelier Tack is een ecologische meubelwinkel nabij Oudenaarde in Oost-Vlaanderen. Wij maken massieve houten meubels op maat en naar wens van de klant.

meubelwinkel oost-vlaanderen

Onze werkwijze: op maat en naar wens van de klant

Je stelt bij ons je eigen interieur samen: stoelen naar keuze, tafels op maat en kasten naar ontwerp van de klant. Jij kiest de stof, maat, kleur en afwerking en wij zorgen voor een prachtig resultaat.

In veel (grote) meubelwinkels staan vele vierkante meters vol met meubelen maar toch is de keuze beperkt. Je moet de kasten, tafels en stoelen namelijk nemen zoals ze erbij staan. Meestal is er geen andere houtsoort of afwerking mogelijk. Soms is de maat net te lang, te breed of te diep. In een (kleinschalig) meubelatelier zoals het onze kan je alles naar je persoonlijke smaak invullen.

Bij ons vind je:

meubelwinkel oost-vlaanderen

40 jaar ervaring en vakmanschap

Bij Atelier Tack bent u verzekerd van vakmanschap en expertise in de meubelmakerij. Onze familiezaak werd opgericht in 1983 in het Oost-Vlaamse Ename. Inmiddels maken wij al 40 jaar kwaliteitsvolle meubels met respect voor het ambacht en het milieu. Ons doel is om duurzame meubelen te vervaardigen die een leven lang meegaan en uitgroeien tot echte familiestukken.

Een meubelwinkel dicht bij jou in de buurt

Zoekt u dus een kwaliteitsvolle meubelwinkel in Oost-Vlaanderen, in de buurt van Gent, Kortrijk, Aalst of Brugge? Zak dan af naar het zuiden van de Vlaamse Ardennen en breng een bezoekje aan onze toonruimte. Wij bevinden ons in Ename, een gezellig dorpje gekend voor zijn lekker abdijbier, zo’n 4 km nabij Oudenaarde.

Wegbeschrijving en routeplan

routeplan oost-vlaanderen

Hoe rijd je vanuit Ronse of Gent het makkelijkste naar ons meubelatelier? Ter hoogte van Oudenaarde is er te Leupegem een rondpunt dat de kruising vormt tussen de N60 (Gent – Oudenaarde) en N8 (Kluisbergen – Oudenaarde). Daar neem je de N46, de weg richting Aalst tot je in het dropje Ename komt. Daar sla je af aan de Beaucarnestraat, rijd je langs het Enameplein tot aan het museum en neem je de eerste straat links. Dat is de Sint-Laurentiusstraat waar we op nummer 87 te vinden zijn.

Hopelijk tot gauw!

Openingsuren

Bezoek aan de toonruimte is mogelijk op dinsdag woensdag, donderdag en zaterdag na afspraak via email of telefonisch.

Meer meubelwinkels in Oost-Vlaanderen

Zoek je nog meer meubelwinkels in Oost-Vlaanderen? Neem dan zeker een kijkje bij Atelier de Veerkracht in Oudenaarde. Zij zijn gespecialiseerd in het (her)stofferen van meubelen en werken ook voornamelijk met natuurlijke en duurzame materialen.

Voor kaartjes en illustraties kun je terecht bij Eva Tack illustraties