Landelijke meubels

Landelijke meubels belichamen de charme van het platteland en roepen een gevoel van warmte, gezelligheid en eenvoud op.

Bij Atelier Tack hebben we 40 jaar ervaring in het maken van massieve kasten, tafels en stoelen in landelijke stijl. Bij een ambachtelijk meubelatelier als het onze, kun je zelf de afmetingen en afwerking van jouw landelijke meubels kiezen.

Landelijke meubels

Op deze pagina vind je:

Bohemian interieur

Een landelijke stijl staat gekend om haar warme kleuren en gebruik van natuurlijke materialen. Houtsoorten zoals eiken, grenen en berken worden gekozen vanwege hun zachte kleur en rustieke uitstraling.

Het hout kan ruw gebruikt worden voor een authentieke uitstraling of worden afgewerkt met een lichte beits om de natuurlijke nerf en textuur te accentueren.

Landelijke meubels
Landelijke meubels

Landelijke kasten

Landelijke kasten zijn gemaakt van massief hout en hebben veelal een sober design. Hun natuurlijke afwerking accentueert de nerven in het hout waardoor iedere kast een eigen karakter heeft. Of het nu gaat om een boekenkast, dressoir of vitrinekast, de natuurlijke schoonheid van landelijke kasten kan een meerwaarde zijn voor elke kamer.

Landelijke kasten
Landelijke kasten
Landelijk bureau
Landelijke ladekast
Wandkast in landelijke stijl

Landelijke tv-meubel

Een landelijk stijl is vaak ook knus en gezellig. Landelijke meubels brengen de rustieke schoonheid van het platteland in huis. Zo kun je bijvoorbeeld een wandmeubel op maat laten maken waarin je jouw tv kan opbergen.

Landelijke tv-kast

Landelijke tafels

Landelijke tafels voegen een vleugje rustieke elegantie toe aan de living of eetkamer. Gemaakt van massief hout, stralen landelijke tafels duurzaamheid en tijdloze charme uit. Hun eenvoudige en functionele ontwerp maakt ze veelzijdig, geschikt voor diverse interieurstijlen. Of je nu op zoek bent naar een ronde, ovalen of vierkante tafel, bij ons ben je aan het juiste adres.

Landelijke tafel
Landelijke tafel
Bekijk hier meer landelijke tafels mail

Landelijke stoelen

Landelijke stoelen stralen duurzaamheid uit en zijn gemaakt uit harde houtsoorten zoals eik of beuk. Met hun robuuste constructie bieden ze niet alleen een comfortabele zitplaats, maar vormen ze ook een karakteristiek element in het interieur. Hun eenvoudige en functionele ontwerp maakt ze veelzijdig, geschikt voor diverse interieurstijlen.

Landelijke meubels kopen

Heb je interesse in één van onze landelijke meubels of wil je graag een landelijke kast of tafel op maat laten maken? Neem dan contact op via onderstaande link. Wij gaan dan graag verder met jouw verzoek aan de slag.

Doe een prijsaanvraag mail