Bureautafels op maat

Ben je op zoek naar een stijlvolle bureautafel die perfect past in jouw kantoor of studiekamer? Atelier Tack maakt bureautafels op maat en in massief hout . Jij kiest het model, de houtsoort en afwerking en wij leveren het eindproduct bij jou aan huis.

Bureautafel op kantoor

Eiken bureautafel

den (grenen) maar ook ahorn (esdoorn) acajou (mahonie) of wengé. Elke houtsoort heeft zo zijn eigen kleur en charme. Sommige van onze modellen zijn ook uitvoerbaar in combinatie met metaal.

Bureautafel op kantoor

Door voor een bureautafel op maat te kiezen, ben je zeker dat de tafel past bij de rest van je interieur. In onze toonzaal staan verschillende bureautafels tentoongesteld. Deze kunnen je op weg helpen om jouw ideale bureau samen te stellen.

Bureaublad op maat

Bij ons kan je ook terecht voor een bureaublad op maat. Dat is ideaal voor thuiswerken of voor je eigen kantoorruimte. Met een groot bureaublad heb je meer plaats om te werken en je spullen geordend neer te leggen. Zo verhoog je op de meest stijlvolle manier jouw productiviteit en creativiteit. Een bureaublad waar je dagelijks aan werkt moet niet enkel praktisch maar ook mooi zijn.

Bestel een bureautafel op maat

Interesse in één van onze bureautafels of wil je er graag één op maat laten maken? Vraag dan gratis een offerte aan.

Doe een prijsaanvraag mail

Bekijk ook...

Neem zeker ook een kijkje op onze pagina's over bureaumeubelen, feauteuils en armstoelen.