Vintage kleerkasten

Met een vintage kleerkast geef je jouw slaapkamer tijdloze elegantie. Atelier Tack is een ambachtelijke meubelmakerij die kasten maakt in massief hout voor een karaktervolle retro-look. Jij kiest de kleur, afmetingen, en het ontwerp en wij maken voor jou de ideale kledingkast.

Kleerkast in antieke stijil

Een retro-kast voor jouw slaapkamer

Een vintage kleerkast geeft extra cachet aan jouw hal of slaapkamer. De ruime compartimenten en laden bieden voldoende ruimte om jouw kleding en accessoires netjes te organiseren. Of je nu gaat voor een nostalgische retro-look of een bohemien sfeer wilt creëren, een vintage kleerkast is de ideale keuze.

Kleerkast kast op maat
Laat je inspireren door het verleden
Kleerkast met laden

Vintage kledingkast in eikenhout

Een vintage kleerkast hoef je niet noodzakelijk tweedehands te kopen. Je kan er ook een op maat laten maken zodat die zeker in jouw interieur en woning past. Zo kun je je retro-kast een hippe en moderne uitstraling geven, precies naar jouw smaak.

Witte kleerkast

Atelier Tack heeft 40 jaar ervaringen in het maken van massieve houten kasten op maat. Jij kiest bij ons zelf de afmetingen, het ontwerp en de houtsoort (eik, beuk, kers, noten of grenen). We maken vervolgens een uniek en origineel meubelstuk dat een leven lang meegaat.

Witte kleerkast

Een vintage kleerkast voor de kinderkamer

Een vintage kleerkast past ook prima in een kinderkamer. Zo breng je bijvoorbeeld de stijl van de jaren 50 of 60 opnieuw tot leven. Met hun prachtige details, ambachtelijke afwerkingen en elegante vormen, vertellen deze meubelstukken een verhaal van lang vervlogen tijden. Ze brengen een gevoel van warmte en huiselijkheid in jouw woning en laten je genieten van de schoonheid van het verleden.

Hoeveel kost een vintage kleerkast?

De prijs van een vintage kleerkast hangt af van de gebruikte materialen, het ontwerp en de afmetingen. Wil je graag meer weten over de mogelijke kosten van jouw ideale vintage kast? Vraag dan een gratis offerte aan via onderstaande link:

Doe een prijsaanvraag mail

Bekijk ook...

Neem zeker ook een kijkje naar op onze pagina’s over vestiairekasten, vitrinekasten en wandkasten.