Kopie-antiek

Met kopie-antieke meubels geef je jouw woning een unieke en karaktervolle uitstraling. Bij Atelier Tack kun je nieuwe meubelen in antieke stijl op maat laten maken in de afwerking die jij wenst.

Antieke meubels

Op deze pagina vind je voorbeelden van:

Engelse of Franse stijl

Antieke meubels belichamen de tijdloze elegantie van vervlogen tijdperken. Van klassieke houten kasten tot gracieuze fauteuils, onze collectie omvat een diversiteit aan stijlen en periodes. Ben je op zoek naar antieke maatkasten in Engelse stijl, of Franse stijlstoelen? Bij Atelier Tack ben je aan het juiste adres.

Antieke meubels

Wij maken meubels in talloze Franse ontwerpen zoals Louis XIII, Louis XIV, Louis XV, Louis XVI, Directoire, Louis-Philippe. Bij Atelier Tack vind je ook Queen Ann, Chippendale en verschillende landelijke Engelse stijlen. Neem zeker ook een kijkje naar onze collectie rustieke stoelen en klassieke meubels .

Antieke meubels in Engelse stijl
Antieke meubels in Engelse stijl

Antieke kasten

Antieke kasten stralen een tijdloze grandeur uit. Met hun unieke karakter en vakmanschap voegen ze een vleugje elegantie toe aan elke ruimte.

Antieke kast
Antieke kast

Op onze pagina over vitrinekasten vind je nog meer voorbeelden in zowel klassieke en antieke stijl.

Antieke kast
Antieke kast
Kast in antieke stijl

Neem zeker ook een kijkje naar onze pagina over dressoirs, secretaire kasten en vestiaires.

Antieke bureaus

Antieke bureaus hebben verfnijnd houtsnijwerk en prachtige details. Deze meubels bieden niet alleen een functionele werkruimte, maar ook een vleugje nostalgie en karakter dat de ruimte verrijkt.

Antieke bureau

Bekijk meer bureaumeubelen en bureautafels.

Kopie-antieke kledingkast

Een kopie van een antieke kledingkast combineert de charme van vervlogen tijden met moderne functionaliteit. Met zorgvuldig gereproduceerde details biedt deze kledingkast de allure van antiek meubilair zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit en bruikbaarheid die moderne levensstijlen vereisen.

Antieke kledingkast
Antieke kledingkast

Bekijk hier meer voorbeelden van kledingkasten op maat .

Kopie-antieke tafels

Kopie-antieke tafels bieden een perfecte balans tussen nostalgische charme en hedendaagse bruikbaarheid, waardoor ze een tijdloze aanvulling zijn op elke interieurstijl.

Antieke tafel

Bekijk hier meer voorbeelden van onze tafels op maat.

Kopie-antieke stoelen

Antieke stoelen dienen niet alleen als zitplaatsen, maar ook als decoratieve elementen die de sfeer en stijl van een ruimte kunnen versterken. Met hun prachtig gebeeldhouwde details en elegante vormen belichamen ze de ambacht van voorbije generaties.

Bekijk meer klassieke en antieke stoelmodellen op onze pagina's over stijlstoelen, armstoelen, Louis-Philippe stoelen en fauteuils.

Kopie-antieke meubels kopen

'Antieke' meubels hoef je niet per se op tweedehands websites te kopen. Bij Atelier Tack kun je ook nieuwe en hoogwaardige meubels in antieke stijl kopen of laten namaken. Het grote voordeel is dat je dan zelfde juiste afmetingen en houtsoort (eik, kerselaar, notelaar, beuk, ahorn etc.) kunt kiezen. En ze zijn nieuw, degelijk en proper! Zo creëer je een harmonieus geheel met de meubelen die je al hebt.

Wij maken eetkamers, boekenkasten, buffetkasten, bureaumeubelen, vitrinekasten en nog veel meer in antieke stijl. Of je nu antieke meubels voor de slaapkamer, eetkamer, studie of woonkamer zoekt, we helpen je graag verder op weg.

Interesse? Neem dan online contact met ons op of kom een kijkje nemen in onze toonruimte in Oudenaarde.

Doe een prijsaanvraag mail