Meubelen in kerselaar

Meubelen in kerselaar hout hebben een tijdloos karakter dat warmte en verfijning uitstraalt.

Bij Atelier Tack vervaardigen we een ruim assortiment aan meubelen in kersenhout. Of je nu op zoek bent naar een wandkast, vestiairekast, eettafel, of bureaumeubel in kerselaar, bij ons ben je aan het juiste adres.

Kerselaar meubels

Klassieke eettafel in kerselaar

Een van de karakteristieke kenmerken van meubelen in kerselaar is de natuurlijke glans en rijke tint die het hout van nature bezit. Kersenhout heeft namelijk een roodbruine gloed die een gevoel van warmte en authenticiteit toevoegt aan jouw interieur. Daarom is kers een populaire houtkeuze bij talloze meubels.

Tafel in kerselaar

Bij Atelier Tack hebben we een breed assortiment aan kersen meubelen zoals ronde salontafels, ruime bureautafels en klassieke eettafels.

Stoel in roodbruine kleur

Massieve wandkast in kers

Daarnaast is kerselaar hout bekend om zijn duurzaamheid en hardheid. Meubels vervaardigd uit kerselaar gaan daarom vaak lang mee, wat ze tot een waardevolle investering maakt.

Wandkast in kerselaar

Bij Atelier Tack vervaardigen we massieve wandkasten, bibliotheekkasten, tv-meubels, vitrinekasten, en dressoirs uit kers. We werken telkens op maat, zodat je kast in kerselaar de juiste afmetingen heeft en perfect past bij jouw interieur. Zo hopen we een meubelstuk voor jou te maken dat generaties kan meegaan en uitgroeit tot een waar familiestuk.

Vitrinekast in kerselaar

Engelse stijlmeubelen

Meubels in Engelse stijl passen erg goed bij kersenhout. Bij Atelier Tack hebben we een brede collectie aan klassieke meubelen zoals Chippendale, Leeds, of Queen Anne stijl.

We maken ook kopie-antieke meubels: antieke kasten en tafels die we namaken in oude stijl maar in de maat en afwerking die jij wenst. Zo kunnen we als ambachtelijk atelier unieke meubels aanbieden die je in standaard meubelwinkels niet kunt vinden.

Engelse stijlmeubelen in kerselaar

Kerselaar meubelen kopen

Wil je graag een van onze tafels, stoelen of kasten in kerselaar bestellen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan via onderstaande link. We helpen je graag verder op weg om voor jou het ideale meubelstuk te maken.

Doe een prijsaanvraag mail