Meubels in notenhout

Meubels in notelaar hebben een rijke, warme kleur en luxueus timbre. Atelier Tack is een ambachtelijk meubelatelier met 40 jaar ervaring in het maken van massieve meubels in notenhout.

Op onze website vind je allerlei meubels die ook beschikbaar zijn in noten. Op deze pagina tonen we je graag enkele van onze realisaties.

Notelaar meubels

Notenmeubels stralen tijdloze klasse uit en passen goed bij verschillende interieurstijlen, van traditioneel en klassiek tot modern en eigentijds. Of het nu gaat om een notenhouten wandmeubel, een dressoir of een boekenkast, deze meubelstukken hebben de kracht om de sfeer van een ruimte te transformeren.

Wandkast in noten
Bekijk meer kasten op maat mail

Stoelen in notelaar

De nerfpatronen van notenhout zijn vaak complex en expressief, wat bijdraagt aan de visuele aantrekkingskracht van meubels. Het hout kan gepolijst worden om haar natuurlijke glans te verbeteren, wat resulteert in meubelstukken die niet alleen elegant zijn, maar ook aanvoelen als echte kunstwerken.

De volgende stoelmodellen en -ontwerpen zijn ook verkrijgbaar in notelaar

Klik hier voor meer stoelmodellen die beschikbaar zijn in notelaar.

Eettafels in walnoot

Notenhout staat bekend om zijn prachtige kleurvariaties, variërend van licht tot donkerbruin. Bijzonder zijn de diepe chocoladebruine tonen die vooral voorkomen bij Amerikaans zwart walnoothout. Dit maakt notelaar uitermate geschikt voor een elegante eettafel of bureau.

Onder andere deze tafelmodellen zijn ook beschikbaar in notelaar

Klik hier voor meer tafelmodellen die beschikbaar zijn in notelaar.

Notelaar meubels kopen

Wil je graag een van onze meubels in notelaar kopen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan via onderstaande link. Wij gaan dan zo snel mogelijk voor u aan de slag.

Doe een prijsaanvraag mail

We ontvangen u graag in onze kleinschalige meubelwinkel in Oudenaarde (Oost-Vlaanderen) waar we reeds verschillende meubelstukken tentoon hebben staan. Hopelijk tot gauw!