Een landelijke dressoirkast naar jouw wens

Een landelijk dressoir voegt een warm en huiselijk gevoel toe aan je interieur. Bij Atelier Tack maken we dressoirs op maat en in massief hout. Jij kiest de materialen en afmetingen en wij zorgen voor een landelijke dressoirkast die perfect past in jouw woning.

Dressoir op maat
Landelijk dressoir

Waar gebruik je een dressoir voor?

Een dressoir is een lage kast met laden en deuren en een grote opbergruimte.

Wat deze kasten zo speciaal maakt, is hun veelzijdigheid. Ze zijn geschikt voor diverse ruimtes in huis, van de eetkamer tot de woonkamer, slaapkamer of hal. Hun opbergruimte is ideaal voor het organiseren van serviesgoed, bestek, tafellinnen, boeken en spelletjes. Het bovenoppervlak is dan weer de perfecte plek om een bloemenvaas, kunststuk of televisie op te plaatsen.

Dressoir met schuifdeuren

Tijdeloze charme

Kies je voor een houten dressoir in landelijke stijl dan breng je een stukje tijdloze charme in jouw woning. Landelijke dressoirs hebben een rustieke uitstraling maar passen ook perfect in een hedendaags interieur. Ze bieden bovenal een gevoel van rust en gezelligheid.

Dressoir in klassieke stijl

Moderne dressoirkasten in eikenhout

Atelier Tack maakt dressoirkasten in massief hout, voornamelijk eik, beuk, kerselaar, notelaar en den (grenen), maar eventueel ook ahorn (esdoorn), acajou (mahonie) en wengé. Met hun natuurlijke materialen brengen landelijke dressoir kasten een vleugje natuur en authenticiteit in jouw interieur.

Wij maken kasten op maat en naar het ontwerp van de klant. Zo heeft je dressoirkast altijd de juiste afmetingen en maak je optimaal gebruik van de beschikbare ruimte.

Modern dressoir

Prijs landelijke dressoirs op maat

Wil je graag meer weten hoeveel een landelijk dressoir op maat precies kost? Doe dan een prijsaanvraag via onderstaande link. Geef indien mogelijk zo veel mogelijk informatie door over de gewenste afmetingen, materialen en ontwerp.

Doe een prijsaanvraag mail

Bekijk ook...

Een landelijk dressoir komt het meest tot z'n recht wanneer je het combineert met andere meubels in dezelfde stijl, zoals landelijke stoelen, een landelijke eettafel, of een salon in landelijke stijl. We assisteren je graag om de beste combinaties uit te kiezen.