Meubels voor in de hal of gang

Bij Atelier Tack hebben we 40 jaar ervaring in het maken van massieve kasten op maat in hoogwaardige houtsoorten als eik, beuk, noten en kers.

Wij maken halkasten, vestiaires, kleerkasten, bijzettafels en schoenenkasten die jouw inkomhal extra cachet kunnen geven.

Houten tafel voor de eetkamer

Vestiaires en kleerkasten

Omdat de hal of gang vaak het eerste is wat mensen zien bij binnenkomst, is het een ruimte die speciale aandacht verdient. Met een op maat gemaakte hallkast of vestiaire, zorg je niet enkel voor extra opslagruimte voor jassen of sjaals maar kun je ook een warme en uitnodigende sfeer creëren.

Halkasten
Bekijk meer vestiaires mail

Dressoirs en schoenenkasten

Een schoenenkast of dressoir is dan weer een slimme toevoeging om het gangpad netjes te houden en te voorkomen dat schoenen rondzwerven. Het biedt ook een handige plek om sleutels, portemonnees of andere kleine items op te bergen.

Twee halkasten
Bekijk meer dressoirs mail

Bijzettafel voor de hal

Een bijzettafel is ideaal geschikt voor decoratieve elementen die een vleugje persoonlijkheid toevoegen aan de gang zoals bloemen, een vaas of kunstwerken. Een bijzettafeltje kan ook een handige plek zijn om je post of sleutels in op te bergen.

Bijzettafel

Sidetables

Een andere optie is om te gaan voor een sidetable. Deze zijn lang en smal en daarom ideaal geschikt voor de hal. Ze bieden voldoende plaats om spullen neer te leggen en op te bergen zonder de weg te versperren.

Sidetable

Hal-meubelen kopen

Wil je graag een van onze meubels voor in de hal kopen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan via onderstaande link.

Doe een prijsaanvraag mail