Meubels in moderne stijl

Atelier Tack heeft een ruime collectie aan moderne meubels met een strak design die ideaal geschikt zijn voor de woonkamer, slaapkamer of eetkamer.

Als ambachtelijk meubelatelier maken we kasten en tafels in massief hout, volgens de afmetingen en afwerking die jij wenst. Zo ben je zeker dat je meubels perfect passen in jouw woning.

Moderne kast in donker hout

Moderne kasten voor de woonkamer

Moderne meubels worden gekenmerkt door scherpe vloeiende lijnen en een strak, minimalistisch ontwerp. Ze brengen een gevoel van lichtheid en openheid in een ruimte.

Het kleurenpalet van moderne meubels maakt veelvuldig gebruik van wit, grijs en zwarte tinten. Soms worden accentkleuren toegevoegd om een speelse toets toe te voegen aan het ontwerp.

Moderne tv-meubels op maat

Bij Atelier Tack vind je ook tv-meubels in moderne stijl zoals een wandkast waarin je een breedbeeld tv kan opbergen.

Moderne Tv-kast
Moderne Tv-kast

Moderne tafels met creatieve ontwerpen

Moderne tafels vormen een verfijnde toevoeging aan hedendaagse interieurs. Met slanke, minimalistische ontwerpen en vaak vervaardigd uit hoogwaardige materialen zoals glas, metaal of hout, stralen deze tafels een gestroomlijnde elegantie uit.

Ronde tafel in moderne stijl
Ronde tafel in moderne stijl
Bekijk meer moderne tafels mail

Design stoelen in leder of stof

Moderne stoelen en fauteuils hebben vaak creatieve vormen die speelsheid uitstralen. Daarnaast zijn ze vaak ergonomisch ontworpen met een zachte bekleding voor extra comfort. Atelier Tack heeft een ruim aanbod aan design stoelen bekleed met leer of stof de in verschillende houtsoorten beschikbaar zijn.

Moderne meubels kopen

Wil je graag één van onze moderne meubels bestellen? Vraag dan een gratis en vrijblijvende offerte aan via onderstaande link.

Doe een prijsaanvraag mail