Unieke design tafels op maat

Een design tafel geeft je interieur een exclusieve en moderne stijl. Bij Atelier Tack hebben we vier decennia ervaring in het maken van design tafels, naar wens en ontwerp van de klant. Jij kiest de vorm, houtsoort en afwerking en wij maken jouw droomtafel.

Design tafel

Elegante vormen en complexe ontwerpen

Een design tafel kan jouw woning of kantoor een unieke toets of extra vleugje creativiteit geven. In tegenstelling tot robuuste tafels in landelijke of klassieke stijl, straalt een design tafel elegantie en beweeglijkheid uit. Door een licht tafelblad zijn complexe, ovale vormen mogelijk. Dat past ideaal bij een modern of Scandinavisch interieur.

Design tafel

Een industriële tafel voor een moderne look

Atelier Tack maakt jouw design tafel op maat en in de materialen die je wenst. Wij werken met verschillende houtsoorten, niet enkel eik of grenen, maar ook notelaar, kers, ahorn (esdoorn) of acajou (mahonie) voor een premium look.

Heel wat van onze modellen zijn ook mogelijk in combinatie met metaal. Een populaire keuze is een industriële tafel waarbij een houten tafelblad gecombineerd wordt met tafelpoten van donker staal. Dat geeft je design tafel een stoere en moderne uitstraling.

Industriële tafel
Design tafel met stalen poten

Ronde en ovale tafels

Ook qua vorm zijn er veel mogelijkheden. Zoek je een ovalen eettafel voor in de keuken of eerder een ronde bijzettafel voor in de tuin of op het balkon? Bij Atelier Tack ben je aan het juiste adres. De meeste van onze design tafels zijn verlengbaar verkrijgbaar. Zo kan je in één klap je tafel een stukje langer maken. Handig als de familie op bezoek komt!

Cirkante tafel

Een bijzondere design tafel is de cirkante tafel. Dit is een vierkante uittrekbare tafel die werd ontworpen door de Belg Bob Van den Berghe in 1976. Het opmerkelijke aan deze tafel is dat ze kan openklappen van een vierkant naar een achthoek die een bijna ronde vorm aanneemt. Zo is er plaats aan tafel voor 8 tot 12 personen zonder dat de tafel veel ruimte inneemt.

Deze flexibiliteit is de reden waarom de cirkante tafel opnieuw aan populariteit wint. Heel wat mensen kiezen ervoor om kleiner te gaan wonen en zo hun ecologische voetafdruk te verkleinen. Dan komt een cirkante tafel goed van pas.

Design tafel met stalen poten

Design tafel kopen

Wil je graag één van onze design tafels bestellen of een nieuwe op maat laten maken? Neem dan contact op via onderstaande link.

Doe een prijsaanvraag mail

Bekijk ook...

Neem zeker ook een kijkje op onze pagina's over lederen en gestoffeerde stoelen, moderne meubels en industriële tafels.