Lederen stoelen

Met hun luxueuze uitstraling zijn lederen stoelen een ideale keuze voor zowel klassieke als moderne interieurstijlen.

Atelier Tack verkoopt leren stoelen in verschillende modellen, met of zonder armleuningen. De meeste stoelen zijn in verschillende kleuren of kwaliteiten leer verkrijgbaar.

Legenda

E = eik; B = beuk; K = kers; N = noten; M = mahonie; A = esdoorn

(+f) ook als armstoel; (+s) ook als stoel; (+b) ook als barstoel; * stapelbaar

Gemaakt met echt leder

Een van de belangrijkste voordelen van lederen stoelen is hun duurzaamheid. Hoogwaardig leer is bestand tegen slijtage waardoor de stoelen vele jaren meegaan zonder hun schoonheid te verliezen. Bovendien ontwikkelt leer na verloop van tijd een natuurlijk patina, waardoor het er nog mooier en karaktervoller uitziet.

Geschikt voor elke interieur

Lederen stoelen passen goed in verschillende interieurstijlen, van klassiek tot modern en industrieel. Hun veelzijdigheid maakt ze geschikt voor allerlei designs. Of het nu gaat om een lederen eetkamerstoel, fauteuil, bureaustoel of loungestoel, het toevoegen van leer aan het meubelontwerp geeft extra cachet en creëert een gevoel van verfijning.

Ideaal voor gezinnen met kinderen of huisdieren

Leren stoelen zijn ook makkelijk om te onderhouden. Gooit er iemand zijn drinkbeker om? Dan is dat op een lederen stoel zo weer opgeruimd!

Dat is de reden waarom leer zo’n populaire keuze is voor de bekleding van stoelen: het is makkelijk schoon te maken en blijft bestaand tegen vlekken. Hierdoor zijn lederen stoelen een ideale keuze voor gezinnen met kinderen of huisdieren.

Tip: hoe onderhoudt je lederen stoelen?

Leren stoelen onderhoud je best door ze regelmatig schoon te maken met een zachte doek of stofzuiger. Je stelt ze best niet te lang bloot aan direct zonlicht omdat dit vlekken in het leer kan veroorzaken. En als je te maken hebt met een hardnekkige vuilplek, kun je een milde zeepoplossing gebruiken en het leer hydrateren met een speciale leerconditioner.

Leren stoelen bestellen online

Wil je een lederen stoel bij Atelier Tack bestellen? Vraag dan een gratis offerte aan. De leren stoelen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en/of kwaliteiten leder, afgewerkt naar wens van de klant.

Doe een prijsaanvraag mail

Bekijk ook...

Bekijk zeker ook onze pagina's over design stoelen, stijlstoelen, fauteuils en meubels in moderne stijl.