Grenen meubels

Grenen meubels zijn gemaakt van kwaliteitsvol dennenhout en hebben een karakteristieke lichtbruine kleur. Bij Atelier Tack maken we massieve grenen kasten en tafels volgens de afmetingen en afwerking die jij wenst.

Zo ben je zeker dat jouw grenen meubels perfect passen in jouw interieur!

Grenen meubels

Massief dennenhout

Het woord 'grenen' verwijst naar hout van diverse Pinus-boomsoorten, met name het hout van de grove den. Het is een van de meest gebruikte houtsoorten voor het vervaardigen van meubelen. Bij Atelier Tack hebben we 40 jaar ervaring met het maken en bewerken van tafels en stoelen in grenenhout.

Grenen kast

Lichte amberkleur voor Scandinavisch interieur

Dennenhout varieert van lichtgeel tot een zachte amberkleur, en deze natuurlijke tinten geven de meubels een charmante eenvoud. Grenen meubels hebben vaak een eenvoudig en functioneel ontwerp. Ze passen moeiteloos in diverse interieurstijlen, van landelijk en cottage tot Scandinavisch en modern.

Hun eenvoudige en rustieke karakter maakt grenen meubels een goede keuze voor mensen die van een minimalistische esthetiek houden.

Grenen kasten

Duurzaam en licht

Dennenhout licht wat het gemakkelijk hanteerbaar maakt en geschikt voor verschillende ontwerpen. Hoewel het niet zo hard is als sommige andere houtsoorten, biedt het nog steeds een goede duurzaamheid en kan het goed bestand zijn tegen dagelijks gebruik.

Grenen reageert goed op verschillende afwerkingen, zoals lak, beits of verf, waardoor grenen meubels kunnen worden aangepast aan je persoonlijke smaak en stijlvoorkeuren.

Grenen meubels kopen

Bij Atelier Tack vervaardigen we grenen meubels op maat, in verschillende stijlen en ontwerpen. Wij zorgen voor de afwerking die jij verkiest.

Wil je graag een grenen kast of tafel bestellen? Vraag dan een offerte aan via onderstaande link, dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op.

Doe een prijsaanvraag mail

Bekijk ook...

Neem ook een kijkje naar onze pagina's over kloostertafels, scandinavische meubels, bureaumeubelen en vitrinekasten.