Scandinavische meubels op maat

Scandinavische meubels zijn erg populair omwille van hun minimalistische design en gebruik van natuurlijke materialen. Bij Atelier Tack maken we Scandinavische kasten en tafels op maat met hoogwaardige houtsoorten zoals beuk of eik.

Kast in scandinavische stijle

Scandinavische kasten

Scandinavisch of Nordic design is afkomstig uit Denemarken en Zweden en staat voor een eenvoudige maar verfijnde esthetiek. Kenmerkend voor Scandinavische meubels is het gebruik van lichte houtsoorten waarbij de natuurlijke nerf en textuur behouden wordt voor een authentieke uitstraling.

Witte houten wandkast
Houten wandkast met kachel
Houten klerenkast
Bureau op zolder

Scandinavische tafels

Het kleurenpalet van Scandinavische meubels omvat vaak lichte kleuren zoals wit, grijs en natuurlijke houttinten. Stoelen en banken zijn vaak voorzien van zachte bekleding zoals wol en katoen en nodigen uit tot ontspannen. Het veelvuldig gebruik van natuurlijke materialen zoals linnen en hout draagt bij aan de warmte en gezelligheid van de meubels.

Houten tafel in scandinavische stijl
Houten tafel in scandinavische stijl

Onderstaande tafel passen ideaal in een Scandinavisch interieur

Scandinavische stoelen

Het ontwerp van Scandinavische meubels is gericht op functionaliteit en praktisch gebruik. Eenvoudige, strakke lijnen en een minimalistisch ontwerp zijn typerend voor deze stijl. Stoelen, tafels en kasten hebben vaak slanke poten en een gestroomlijnde vorm, wat resulteert in een luchtig en ruimtelijk effect.

Scandinavische meubels kopen

Wil je graag een meubelstuk in Scandinavische stijl op maat laten maken? Neem dan contact op met ons meubelatelier. Wij gaan zo snel mogelijk voor jou aan de slag.

Doe een prijsaanvraag mail