Vestiairekast op maat

Een vestiairekast of halkast is handig om jassen, schoenen en accessoires in op te hangen, maar het is ook het eerste meubelstuk dat bezoekers te zien krijgen. Het bepaalt de eerste indruk die gasten krijgen van jouw woning.

Vestiaire-kast op maat

Daarom is het een goede keuze om een kwaliteitsvolle vestiaire kast op maat te laten maken. Bij Atelier Tack hebben we vier decennia vakmanschap in huis om jouw kast in massief hout te vervaardigen precies zoals jij het wilt.

De ideale kast voor jouw inkomhal

Met een vestiairekast maak je jouw entree ordelijk en stijlvol. Met slimme compartimenten, hangroedes en schoenenrekken bieden ze voldoende ruimte om jassen, tassen, en schoenen op te bergen. Zo voorkom je rommeligheid en straalt je inkomhal gastvrijheid uit. Bovendien is het handig om je jassen netjes op orde te hebben. Zo verlies je geen tijd als je ’s ochtend nog snel de kinderen naar school moet brengen.

Hoge vestiairekast

Of je nu een gezin hebt dat behoefte heeft aan extra opbergruimte bij de voordeur of een kantoor dat een uitnodigende ontvangst wil bieden aan diens bezoekers, vestiairekasten zijn altijd een passende en slimme keuze.

Vestiaire kasten in eikenhout

Atelier Tack maakt vestiairekasten in massief hout volgens de vorm en maat die jij wenst. We hebben zowel ervaring in het maken van klassieke kasten, landelijke vestiairekasten als moderne halkasten. We maken gebruik van hoogwaardige houtsoorten zoals eik, beuk, kers, noten, den (grenen), zodat je verzekerd bent van een duurzaam meubelstuk.

Hoge vestiairekast

Klassieke vestiairekast

Klassieke vestiairekasten zijn vaak gemaakt in rijke houttinten zoals mahonie, notelaar of kersenhout. Dat geeft ze een warme uitstraling waardoor ze ideaal passen in een verfijnd interieur. Ze voegen karakter toe aan de ruimte en bieden praktische opbergoplossingen.

Hoe diep moet een vestiairekast zijn?

Vaak wordt aangeraden om een vestiairekast die bedoeld is om kleren in op te hangen, minimaal 55 centimeter diep te maken. Als je voor een minder diepe halkast kiest, wordt het moeilijk om sommige jassen keurig op te bergen.

Bij Atelier Tack maken wij jouw vestiaire kast op maat. Dat wil zeggen dat je zelf kan kiezen welke vorm en afmetingen jouw kast moet hebben. Zo ben je er zeker van dat deze perfect past in jouw inkomhal.

Hoge vestiairekast

Prijs: hoeveel kost een vestiairekast?

Wil je graag weten hoeveel een vestiairekast op maat zou kosten? Vraag dan gratis een offerte aan via onderstaande link.

Doe een prijsaanvraag mail

Bekijk ook...

Neem zeker ook een kijkje op onze pagina's over wandkasten, vitrinekasten en kleerkasten.