Eetkamerstoelen met armleuning

Ben je op zoek naar eetkamerstoel met armleuningen die extra comfortabel zit? Bij Atelier Tack hebben we verschillende modellen in zowel klassieke, moderne als landelijke stijl. De stof, afwerking en houtsoort kun je zelf kiezen zodat je zeker een armstoel hebt die helemaal bij jou past.

Klassieke armstoelen

De armleuningen van klassieke stoelen zijn vaak mooi gebogen en versierd, waardoor ze grandeur en elegantie uitstralen. Armstoelen in klassieke stijl passen dan ook goed in formele ruimtes zoals een chique woonkamer, een stijlvolle bibliotheek of een elegante eetkamer.

Legenda

E = eik; B = beuk; K = kers; N = noten; M = mahonie; A = esdoorn

(+f) ook als armstoel; (+s) ook als stoel; (+b) ook als barstoel; * stapelbaar

Moderne stoelen met armleuning

Moderne stoelen met armleuningen belichamen strakke lijnen, minimalistische esthetiek en innovatieve ontwerpen. Ze zijn echter niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar ook ergonomisch ontworpen. De vorm van de zitting en rugleuning zorgt voor een comfortabele zithouding en de armleuningen zijn zo geplaatst dat ze de gebruiker optimale ondersteuning bieden. Kortom: een perfecte mix van functionaliteit en stijl.

legenda

E = eik; B = beuk; K = kers; N = noten; M = mahonie; A = esdoorn

(+f) ook als armstoel; (+s) ook als stoel; (+b) ook als barstoel; * stapelbaar

Armstoelen in leder of stof

Atelier Tack biedt ook armstoelen aan in leder en stof. Stoffen bekleding voelt meestal zacht aan zorgt voor een warme en gezellige sfeer in de ruimte. Ze zijn passen daarom perfect in een studeerkamer of salon.

Lederen armstoelen stralen dan weer eerder luxe en elegantie uit. Ze zijn ideaal geschikt voor moderne interieurs of kantoorruimtes. Leer is ook duurzaam, gaat lang mee en is makkelijk te reinigen.

legenda

E = eik; B = beuk; K = kers; N = noten; M = mahonie; A = esdoorn

(+f) ook als armstoel; (+s) ook als stoel; (+b) ook als barstoel; * stapelbaar

Extra comfort aan de eettafel

Een van de belangrijkste voordelen van armstoelen is het extra comfort dat ze bieden. De armleuningen zorgen ervoor dat je jouw armen en schouders kan laten rusten tijdens het zitten. Of je nu thuis aan het werken bent of gezellig dineert met vrienden, stoelen met armleuningen helpen je te ontspannen en comfortabel te zitten, zelfs tijdens langdurige gesprekken of vergaderingen.

Armstoelen bieden extra steun aan de bovenrug en schouders wat helpt om een correcte houding aan te nemen en rugpijn te voorkomen. Daarnaast maken de armleuningen het gemakkelijker om op te staan uit de stoel wat vooral handig is voor ouderen of mensen met beperkte mobiliteit.

Bestel online

Heb je interesse in een van bovenstaande modellen? Vraag dan een gratis offerte aan. Geef indien mogelijk zo concrete mogelijke informatie over het model van de armstoel, de houtsoort en de gewenste afwerking.

Doe een prijsaanvraag mail

Bekijk ook...

Bekijk zeker ook onze pagina's over stijlstoelen, Bistro stoelen, bijzetzetels en fauteuils.