Eetkamer-meubels op maat

Bent je op zoek naar meubels om je eetkamer een gezellige inrichting te geven? Bij Atelier Tack ben je aan het juiste adres.

Houten tafel voor de eetkamer

Als ambachtelijk meubelatelier maken wij massieve houten kasten en tafels volgens de afmetingen die jij wenst. Atelier Tack vervaardigt eettafels, eiken vitrinekasten en rustieke eetstoelen die ideaal geschikt voor de eetkamer, of je nu een landelijk, modern of klassiek interieur verkiest.

Landelijke eettafels in eik

De eetkamer is meer dan alleen een plek om te eten; het is de centrale ruimte in huis waar vrienden en familie samenkomen. Om deze kamer optimaal te benutten heb je kwaliteitsvolle meubels nodig die rust en gezelligheid uitstralen.

Eettafel in eik

Landelijke eettafels in eikenhout hebben bijvoorbeeld een warme en tijdloze charme en zijn ideaal geschikt voor een robuust interieur. Eikenhout is bovendien stevig en hard. Zo ben je zeker dat jouw eettafel tegen een stootje kan en de tand des tijds kan doorstaan.

Eettafel in eik
Bekijk meer eettafels mail

Landelijke eetkamerstoelen

Er zijn verschillende rustieke eetkamerstoelen die mooi passen bij een eiken eettafel. We kijken graag met jou samen hoe we de beste combinatie kunnen uitzoeken voor jouw landelijk interieur.

Legenda

E = eik; B = beuk; K = kers; N = noten; M = mahonie; A = esdoorn

(+f) ook als armstoel; (+s) ook als stoel; (+b) ook als barstoel; * stapelbaar

Eetkamermeubels in klassieke stijl

Atelier Tack heeft een ruim assortiment aan klassieke eettafels voor het hele gezin. Een populaire keuze is het gebruik van kersenhout, wat een eettafel een premium look en warmrode uitstraling geeft.

Eettafel in eik
Eettafel in eik

We helpen je graag verder op weg om bijpassende eetstoelen uit te zoeken voor een eetkamer met klassiek interieur.

Bekijk meer stijlstoelen mail

Een klassieke tafel kan ook gecombineerd worden met een moderne stoel zoals in het voorbeeld hieronder.

Eettafel met stoelen

Moderne eetkamer-meubels

Een moderne eettafel is een uitstekende keuze als je van strakke lijnen houdt en een design dat open en ruim is. Moderne eetkamermeubels maken vaak gebruik van diverse materialen zoals glas, metaal en hoogwaardige kunststoffen voor een eigentijdse look.

Moderne eettafel
Bekijk meer moderne tafels mail

Vitrinekasten

Vitrinekasten zijn hoge kasten met glas waarachter je servies, glaswerk of andere decoratieve items tentoon kunt stellen. De andere laden zijn ideaal om jouw kookgerief op een elegante manier op te bergen.

Moderne eettafel

Bij Atelier Tack maken we kwaliteitsvolle vitrinekasten en servieskasten in massief hout en op maat. Hieronder vind je enkele van onze realisaties.

Moderne eettafel

Eetkamer meubels kopen

Wil je graag een eettafel, stoel of kast op maat laten maken? Neem contact met ons op via onderstaande link. We kijken dan graag of we samen met jou het ideale meubelstuk voor jouw eetkamer kunnen realiseren.

Doe een prijsaanvraag mail