Meubels voor in de slaapkamer

De slaapkamer is een plek waar je volledig tot rust kan komen. Bij Atelier Tack maken we massieve houten meubels op maat die ideaal geschikt zijn voor de slaapkamer: dressoirs, kleerkasten, walk-in-closets, bureaus, wandkasten en nog veel meer.

Witte ladekast voor de slaapkamer

Bij ons ambachtelijk meubelatelier kun je zelf de afmetingen en afwerking van je kast uitkiezen. Zo ben je zeker dat het perfect past in het interieur van jouw slaapkamer.

Wandkasten en kleerkasten

Bij Atelier Tack kun je een wandkast of kleerkast laten maken die een volledige muurwand inneemt. Dat ziet er niet enkel luxueus uit maar maakt ook nog eens nuttig gebruik van de beschikbare ruimte in je slaapkamer. Zo heb je voldoende ruimte om jassen, truien en andere spullen op te bergen.

Zwarte kleerkast
Walk-in closet

Dressoirs

Een dressoir is een lage klerenkast waarin je kleding en beddengoed een plaatsje kunt geven. Het oppervlak van de kast kan dienen om decoratieve items op te zetten, zoals fotolijstjes, een vaas met bloemen of kunstwerkjes.

Modenr dressoir
Ladekast

Kopie-antieke slaapkamermeubels

Atelier Tack heeft een unieke collectie aan klassieke en kopie-antieke slaapkamermeubels. Voor een geschikte kast of dressoir in antieke stijl hoef je niet per se tweedehandswebsites af te zoeken naar een meubelstuk dat toevallig de juiste afmetingen heeft. Je kan een meubel ook meteen in de juiste afmetingen laten namaken in antieke of klassieke stijl.

Slaapkamermeubelen
Slaapkamermeubelen
Slaapkamermeubelen

Houten slaapkamermeubels

Een andere optie is om te kiezen voor lichte houtsoorten zoals beuk of eik die een natuurlijke en rustgevende uitstraling hebben. Ook daarvoor kun je bij ons terecht, of het nu gaat om een houten kledingkast, nachtkastje of dressoir voor je slaapkamer.

Slaapkamermeubelen
Slaapkamermeubelen

Slaapkamermeubels bestellen

Wil je graag een slaapkamermeubel op maat bestellen? Neem dan contact op via onderstaande link

Doe een prijsaanvraag mail